Šola o davkih - prijava, davki
Šola o davkih - prijava, davki

Mag. Janja Holcman Babič

Davki so njeno področje od leta 1997, ko je pričela delo na tedanjem DURS-u in bila zadolžena za pripravo metodologij za enotno izvajanje vseh davčnih predpisov. Iz preteklosti ima izkušnje na poslovnem področju gospodarstva v več različnih panogah, predvsem financ in računovodstva ter vodenja, zato lahko davke povezuje v širši kontekst poslovanja podjetij. Od leta 2004 je aktivna v svojem poslovno davčnem podjetju BH VARPREM d.o.o. iz Ljubljane. Nekaj let od 2008 – do 2016 je imela možnost, da svoje znanje nadgradi še z znanji iz področja korporativnega upravljanja na Slovenskem državnem holdingu in Kapitalski družbi. Strokovni izziv so ji nepremičninski projekti in poslovno svetovanje, s poudarkom na obdavčitvi podjetnikom pri odločitvah bodisi prodaje podjetja ali le spopadanju s vsakodnevnimi poslovnimi odločitvami, kjer s svojim znanjem in izkušnjami pomaga najti najbolj optimalno rešitev dane situacije, tako s poslovnega in posledično davčnega področja.

Šola o davkih - prijava, davki

Nina Žefran

je Vodja Oddelka za davek od dohodkov pravnih oseb v družbi Deloitte Slovenija. Je vrhunska strokovnjakinja z dolgoletnimi izkušnjami pri vodenju projektov, zlasti pri svetovanju domačim in tujim podjetjem na področju davka od dohodkov pravnih oseb in transfernih cen, obdavčitve mednarodnih plačil in zastopanja v davčnih postopkih. Njeni ključni dosežki vključujejo davčno svetovanje pri projektih prestrukturiranja podjetij, prodaji podjetja kot delujočega podjetja, statusnih spremembah (združitve, delitve) ter zamenjavi delnic. Sodelovala je pri številnih davčnih skrbnih pregledih, preventivnih davčnih pregledih in projektih davčnega načrtovanja po prevzemu. Nina je vodja projektov usklajevanja davčnih predpisov. Dosegla je vidne dosežke pri preprečevanju dvojne obdavčitve pri čezmejnih plačilih. Nina je dodatne mednarodne izkušnje pridobila tudi z delom v Luksemburgu.

Šola o davkih - prijava, davki

mag. Uroš Rožič

je vodja Oddelka pravnega svetovanja v družbi Deloitte Slovenija. Uroš se je družbi Deloitte pridružil v letu 2018, pred tem pa je svoje več kot 20 letne izkušnje pridobival kot asistent na Pravni fakulteti UM, bil je direktor nekaterih večji gospodarskih skupin in državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, kjer je bil odgovoren za področje zakonodaje. Uroš je tekom svoje kariere pridobil bogate izkušnje z davkom na dodano vrednost, saj svetuje podjetjem že od uvajanja tega davka v Slovenski pravni in davčni sistem. Je avtor in soavtor več kot 60 pravnih člankov v Sloveniji in tujini, organiziral pa je tudi številne strokovne seminarje. Je član globalne mreže Deloitte Legal Central Europe ter International Fiscal Association iz Amsterdama. Ima magisterij pravnih znanosti s področja davčnega prava in še vedno ostaja v stiku z akademskim
svetom kot predavatelj.

Termini: 1x tedensko od novembra dalje:

– 1. MODUL: sreda, 24.11.2021
– 2. MODUL: sreda, 1.12.2021
– 3. MODUL: torek, 8.12.2021
– 4. MODUL: torek, 15.12.2021
– 5. MODUL: četrtek, 11.1.2022
– 6. MODUL: četrtek, 18.1.2022

ZAKLJUČENO!

Na voljo so že novi termini!

Termini: 1x tedensko od februarja dalje:

– 1. MODUL: sreda, 2.2.2022
– 2. MODUL: sreda, 9.2.2022
– 3. MODUL: sreda, 16.2.2022
– 4. MODUL: sreda, 23.2.2022
– 5. MODUL: sreda, 2.3.2022
– 6. MODUL: sreda, 9.3.2022

Imate dodatno vprašanje?

Pokličite nas na 014324 243 ali nam pišite.

prijava

Način plačila: 50% kotizacije poravnate po prejemu predračuna najmanj 3 delovne dni pred izvedbo prvega sklopa. Po izvedeni šoli prejmete račun za drugo polovico kotizacije.
Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča do sedem delovnih dni pred izvedbo programa. Za udeležbo na dogodku ni možno uveljavljati vrednostnih bonov družbe Tax-Fin-Lex d.o.o.